Help mee met de Nationale Vetcollecte!

Goed idee voor het goede doel

Op zoek naar ideeën voor een Actie voor het goede doel?

Op zoek naar ideeën voor een geld inzamel actie voor een goed doel? Bijvoorbeeld voor uw vereniging? Dat kan met de Nationale Vet Collecte: de makkelijkste van alle goede doelen acties. Door oud frituurvet in te zamelen en te verkopen slaat u drie vliegen in één klap: u helpt uw leden op een nette manier hun frituurvet te recyclen, u beschermt het milieu tegen vet in het rioolwater en u voert tegelijk actie voor een goed doel. Bijvoorbeeld voor uw club.

Wat is de Nationale Vetcollecte?


Olthuis Recycling haalt in heel Nederland oud frituurvet op bij restaurants, snackbars, bedrijfsrestaurants en kantines van verenigingen. Wij recyclen dit oude vet en maken er groene biodiesel van. Een duurzame actie voor een goed doel: het milieu! Omdat wij die biodiesel kunnen verkopen, betalen wij een mooie prijs voor de grondstof: gebruikt frituurvet en oude bakolie. Wellicht is dit dus hét idee voor een goede doelen actie voor uw vereniging!

Meer weten?. Bel Arjan op (0321) 381 166 of e-mail naar Sales.

Kom samen in actie


Hoe verdient u geld voor uw club? Frituurvet inzamelen is heel eenvoudig. Wij zetten een speciale vet-container bij u neer, waar uw leden hun oude frituurvet in kunnen deponeren. Dit is een goed afgesloten vetton, om luchtjes te voorkomen. U stimuleert uw leden om hun oude frituurvet (eenmaal afgekoeld!) mee te nemen naar de club en in de vetton te gieten. Is de vetton vol, dan geeft u ons een seintje (via de telefoon of met het handige Olthuis klantportaal) en komen wij het oude vet direct halen. We plaatsen dan meteen een schone ton, zodat u gewoon kunt doorgaan met sparen voor uw club.

Zamel geld in voor
goede doelen


Hoeveel geld u kunt verdienen is lastig te zeggen. Veel hangt natuurlijk af van de grootte van uw ledenbestand, hun eetgewoonten én de bereidheid van uw leden om actie te voeren voor dit goede doel. In de praktijk blijkt dat het per club wisselt van een paar honderd tot wel duizend euro per jaar. Vooral in de zomer en tijdens de feestdagen (Patat! Oliebollen!) valt er goed te verdienen met gebruikt vet. Wij beloven u in ieder geval de allerbeste prijs per liter gebruikt frituurvet of oude bakolie. Vraag een offerte voor de actuele prijs van oud frituurvet. En lees meer op www.vetcollecte.nl.

Lees de brochure
Gebruikt frituurvet


Meer weten over Olthuis' innovatieve inzameling van oud frituurvet en -olie? Lees hier de brochure.

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)