Oplossingen
voor iedere branche

Van restaurants tot overheid

U bevindt zich hier:HomeOlthuisDe doelgroepen

Olthuis werkt voor iedereen die organisch afval kwijt wil


Olthuis Recycling werkt in principe voor iedereen die organisch afval kwijt wil. Dat wil zeggen: restaurants, MKB-bedrijven en detailhandel, industrie en overheid. Hieronder wat meer informatie over onze oplossingen voor deze diverse sectoren.

Voor horeca en
​​​​​​​recreatie


Iedereen die kookt voor gasten, houdt organisch afval en vetten over. Wij verzamelen, transporteren en recyclen keukenafval (swill), legen vetputten en halen frituurvet op voor restaurants, hotels, bedrijfs-, school- en sportkantines, instellingskeukens, snackbars en alle andere bedrijven en organisaties met een professionele keuken. Daarbij kijken we per klant welke de behoeften zijn qua frequentie en hoeveelheid, zodat we precies die service kunnen bieden die nodig is. Desgewenst inclusief levering en installatie van ondergrondse swill tanks of speciale keukenafval-containers en vettonnen. Voor horeca en recreatie bieden wij landelijke dekking.

Meer weten?. Bel Arjan op (0321) 381 166 of e-mail naar Sales.

Voor MKB, winkels en ambulante handel


Hier gaat het om bedrijven die voedsel bereiden voor klanten (eerder dan voor gasten). Denk aan slagerijen en bakkers. Maar ook snackwagens, oliebollenkramen en notenkramen, die ons hun afgewerkte frituurvet verkopen. Al deze kleine en middelgrote ondernemers, die overigens soms een meer industrieel karakter krijgen, verwachten van ons een goede service tegen een aantrekkelijke prijs. Waarbij wij proberen ons net zo flexibel en servicegericht op te stellen als de MKB'ers zelf voor hún klanten zijn. Voor het MKB, de winkels en de ambulante handel bieden wij landelijke dekking.

Voor de food industry en producenten in olie en vetWij doen veel zaken met grote industriële ondernemingen, die ons inschakelen voor just-in-time afvoer van hun afvalstromen. In de food-industrie draait alles om efficiency, HACCP-normen, QHSE-reglementen en MVO. Terwijl ook de prijs natuurlijk een rol speelt. Wij beschikken over de nodige certificeringen en kunnen door onze professionele aanpak en onze duurzame manier van herverwerking van afval elke levensmiddelenproducent op maat bedienen. Ook al doordat wij in ons brede netwerk soms interessante alternatieven vinden voor hergebruik van afvalproducten. Wat voor de ene klant afval is, kan voor een ander wellicht een waardevolle grondstof zijn. Wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing op economisch én ecologisch gebied. Voor de food-industrie en productiebedrijven bieden wij landelijke dekking.

Voor overheid en afvalbedrijven


Een steeds belangrijker wordende klantengroep bestaat uit organisaties die zelf afval inzamelen en ons inschakelen voor de verdere verwerking. Denk aan gemeenten met een milieustraat die ingezameld frituurvet aan ons doorverkopen voor de productie van duurzame biodiesel.

Maar ook aan vetophaalbedrijven die wel veel klanten hebben, maar geen eigen verwerkingscapaciteit. Met ons landelijk dekkende logistieke netwerk en onze eigen verwerkings-installaties voor keukenafval en frituurvetten zijn wij een waardevolle partner voor steeds meer overheden en recycling-dienstverleners in Nederland en daarbuiten. Voor overheids-instellingen en afvalbedrijven bieden wij landelijke dekking.

Ook voor u
​​​​​​​interessant?


Op deze pagina hebben we een grove indeling gemaakt van onze doelgroepen. Maar u kunt er gerust van uit gaan dat als u organisch afval kwijt wilt, Olthuis Recycling u zeker een interessant aanbod kan doen. Neem contact op, dan plannen we snel een afspraak.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

Frituurolie inzamelen zonder tonnen.


Laat u regelmatig frituurvet ophalen? En hebt u genoeg van die plastic tonnen? Ontdek het innovatieve containersysteem dat de vetton overbodig maakt!

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)