Uw tank of
silo legen en reinigen

Ondergronds en bovengronds

Tank of silo reinigen met Olthuis Recycling.

Aanleg en onderhoud van opslagtanks

Slaat u organische grondstoffen, eindproducten of afvalstoffen op in tanks of silo's, dan moeten die periodiek gereinigd worden. Uit hygiënische overwegingen en/of om te voorkomen dat er door aangeslibde of vastgekoekte resten verstoppingen ontstaan. Olthuis recycling is gespecialiseerd in het ledigen en reinigen van keukenafval- en slibtanks. Waarbij we natuurlijk methodes toepassen die het milieu ontzien, want duurzaamheid is onze kernactiviteit.

Olthuis Recycling - legen, reinigen, afvoeren en recyclen.

Onze diensten
​​​​​​​in concreto


Als het gaat om grotere tanks en silo's bieden wij een compleet pakket diensten, waaronder het legen en reinigen van opslagtanks, het afvoeren van residuën en slib en het ledigen van lekbakken. Ook mengsels van organische stoffen of grondstoffen met afval kunnen wij op verantwoorde manier voor u afvoeren en grotendeels recyclen.

Meer weten?. Bel Arjan op (0321) 381 166 of e-mail naar Sales.

Recycling van afvalwater


Als wij uw tanks reinigen, ontstaat afvalwater met hoge concentraties organisch materiaal. Wij filteren en zuiveren dit, en verwerken het tot biomassa voor biogasinstallaties. Voor olie en vet hebben we een andere oplossing. Dat wordt het verwerkt tot nieuwe, schone brandstof: biodiesel, met een carbon footprint die 80% kleiner is dan die van fossiele brandstoffen. Uiteindelijk gaat dus nagenoeg niets verloren.

Advies in aanleg silo's, opslagtanks en slibtanks.

Aanleg van silo's, opslagtanks en slibtanksAls specialist in reiniging en onderhoud van slibtanks en opslagtanks voor organisch materiaal hebben we ook bovengemiddeld verstand van de aanleg van dergelijke installaties. Graag adviseren wij u over economisch en ecologisch verantwoorde oplossingen voor de gescheiden opvang van organische reststromen, waaronder keukenafval (swill), biomassa en vetten.

Meer informatie over onze aanpak bij tanks en silo's?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

OptimumOlie - duurzamer, hygiënischer, schoner en voordeliger.

Frituurolie inzamelen zonder tonnen.


Laat u regelmatig frituurolie ophalen? En hebt u genoeg van die plastic tonnen? Ontdek het innovatieve containersysteem dat de vetton overbodig maakt!

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)