Duurzame recycling van frituurvet

Van frituurvet naar UCOME

Oude frituurolie & afgewerkt vet WORDEN BIOBRANDSTOF

Als wij uw oude frituurvet komen ophalen voor duurzame recycling, betalen we een marktconforme vergoeding per kilo. Voor ons is het namelijk geen afval maar grondstof. Alle ingezamelde frituurolie en bakvetten worden gerecycled tot UCOME (used cooking oil methyl ester), ook wel biodiesel genoemd. Dat is een brandstof die meer dan tachtig procent minder broeikasgassen uitstoot dan conventionele, fossiele diesel. UCOME is een van de schoonste alternatieve brandstoffen voor de transportsector.

Schone brandstof
maken we met...
schone brandstof


Olthuis is een uitzonderlijk recycling-bedrijf omdat wij alleen organische afvalstoffen ophalen. Maar wel álle organische afvalstoffen. Naast oliën en vetten halen we dus ook alle andere soorten keukenafval op. Alle afvalstromen gaan naar ons eigen verwerkingsbedrijf in Dronten. Het organische afval is uiteindelijk bestemd voor vergassingsinstallaties, die in een vergistingsproces biogas produceren.

Meer weten?. Bel Arjan op (0321) 381 166 of e-mail naar Sales.

Frituurvet inleveren?


Wilt u uw gebruikte frituurvet laten recyclen? Verkoop het aan Olthuis Recycling. Wij komen het graag bij u ophalen en zorgen voor duurzame verwerking. Neem rechtstreeks contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Meer informatie over onze frituurvet ophaalservice?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

Lees de brochure
Gebruikt frituurvet


Meer weten over Olthuis' innovatieve inzameling van oud frituurvet en -olie? Lees hier de brochure.

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling.nl of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)