Inzameling
​​​​​​​van uw oude frituurvet

In en door heel Nederland

Olthuis betaalt voor uw oude frituurolie

Oud frituurvet is afval voor uw keuken. En nog lastig afval ook, omdat u het niet zomaar door het riool kunt spoelen. Dat is niet alleen verboden, maar ook uit praktisch oogpunt af te raden. In het koude riool onder de grond gaat frituurvet stollen en klonteren, met verstoppingen als gevolg. Gelukkig is het voor Olthuis Recycling een waardevolle grondstof. Wij verwerken het tot grondstof voor schone biobrandstof, die we weer kunnen verkopen. Daarom komen we uw oude vet niet alleen gratis bij u halen... we betalen er zelfs voor!

Vaste routes en
een flexibele
verpakking


Onze eigen vrachtwagens rijden continu door heel Nederland om frituurvet op de halen. U krijgt van ons de emballage die voor u het handigste is. Met keuze uit verschillende vormen: plastic vaten van vijftig tot tweehonderd liter, afsluitbare rolcontainers van 120 tot 240 liter, boxen van 550 liter, of nog grotere opslagtanks. Voor speciale wensen kunnen we zelfs oplossingen op maat bieden. U deponeert uw frituurvet of frituurolie erin, en wij halen het volgens een vast schema op. Of - ook handig - u geeft ons even een seintje als u wilt dat we langs komen. We hebben hiervoor zelfs een speciale klantportaal, waarmee u ons met één druk op de knop via uw smartphone kunt oproepen.

Meer weten?. Bel Arjan op (0321) 381 166 of e-mail naar Sales.

Overal, elke hoeveelheid.


Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om elke ondernemer met een professionele keuken bij te staan met de recycling van frituurvet. Dat betekent dat we onze neus niet ophalen voor kleine hoeveelheden. Dus ook als u - bijvoorbeeld doordat u in het stadscentrum zit en geen opslagruimte hebt - maar enkele tientallen liters per keer kunt inleveren, komen wij uw frituurvet ophalen. Uiteraard ontvangt u ook voor kleinere hoeveelheden een aantrekkelijke marktvergoeding.

Ons Vet&Vet Afvoerpakket


Voor klanten van Olthuis RecyclingAls klant van Olthuis Recycling kunt u profiteren van een speciaal combinatie-aanbod, waarbij we én uw frituurvet ophalen, én uw vetafscheider of vetput legen. Vraag naar ons voordelige Vet&Vet AfvoerPakket.


Dagelijks in heel Nederland


Olthuis Recycling komt dagelijks in heel Nederland frituurvet ophalen bij restaurants, snackbars en instellingskeukens. U bepaalt zélf wanneer. Wij kunnen bijvoorbeeld elke dag of eens per week op een vast tijdstip uw oude frituurolie ophalen. Of gewoon op oproep, via de telefoon, de e-mail of ons speciale klantportaal. U geeft zelf aan wanneer de frituurolie klaar staat, en wij komen het halen.

Geld voor uw oude vet


Frituurvet inleveren via onze vet-ophaalservice kost u niets en al werken wij alleen met zakelijke klanten, wij hanteren geen minimumhoeveelheid. Dus als u weinig ruimte hebt voor de opslag van uw oude frituurvet, komen we gewoon wat vaker langs. Hoe veel of hoe weinig vet u ook inlevert, wij betalen u een interessante vergoeding per kilo oud vet, omdat het voor ons geen afval maar een grondstof is.

Bewijs van duurzame afvoer


In onze eigen recycling-installaties in Dronten maken we het frituurafval geschikt voor de productie van biobrandstof. Als wij uw frituurvet komen halen, ontvangt u bewijs dat deze afvalstroom op een duurzame wijze is ingezameld en verwerkt voor Olthuis, een gecertificeerde onderneming. Zo kunt u altijd de juiste documenten overleggen, mocht de gemeente of een andere controlerende instantie daar om vragen.

Verdien op uw
oude frituurvet


Wilt u uw frituurvet of bakolie op een nette manier kwijt en er ook nog geld voor krijgen? Of hebt u interesse in ons Vet&Vet AfvoerPakket? Neem dan rechtstreeks contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Meer informatie over onze frituurvet ophaalservice?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

Lees de brochure
Gebruikt frituurvet


Meer weten over Olthuis' innovatieve inzameling van oud frituurvet en -olie? Lees hier de brochure.

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling.nl of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)